PALVELUT

Toimistomme puoleen kannattaa kääntyä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta asiassa voitaisiin välttää turhien kustannusten syntyminen ja saavuttaa paras mahdollinen lopputulos. Alla on yleisimpiä oikeudellisia asioita, mitä hoidamme. Kuitenkin tyhjentävää luetteloa on mahdotonta tehdä, joten otathan yhteyttä toimistomme lakimiehiin, kun sinulla on tarve oikeudelliselle asiantuntemukselle. Meidän kanssa onnistuu tapaamiset helposti myös virka-ajan ulkopuolella ilta-aikaan.

Henkilöasiakkat

Rikosasioissa avustamme sekä rikoksen uhreja että rikoksesta epäiltyjä läpi koko rikosprosessin, toisin sanoen esitutkinnasta tuomioistuinkäsittelyyn saakka. Rikoksesta epäillyllä on oikeus ottaa avustaja itselleen jo mukaan poliisikuulusteluihin. Asianomistajia avustamme tuomittujen korvausten perimisessä joko vastaajalta tai Valtiokonttorilta. Avustamme vangitsemis- ja pakkokeinoasioissa myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Rikosasioissa meillä on kokemusta asianajopuolen lisäksi myös tuomioistuin- ja syyttäjäpuolelta. Molemmilla lakimiehillämme on kokemusta käräjäoikeuden istunnoissa oikeuden puheenjohtajana toimimisesta. Yleisimpien rikosasioiden lisäksi meillä on erityisosaamista muun muassa sotilasrikoksista.

Mahdollinen vähävaraisuutesi ei ole esteenä asianajoavun saannille. Olitpa sitten asianomistaja (rikoksen uhri) tai vastaaja, niin vähävaraisella asianosaisella on yleensä mahdollisuus valtion varoista katettavaan oikeusapuun, jolloin avustamisesta koituvat oikeudenkäyntikulut jäävät joko kokonaan tai osittain valtion vahingoksi. Tulotasostasi riippumatta kotivakuutukseen kuuluva oikeusturva kattaa yleensä rikoksen uhrin oikeudenkäyntikulut omavastuuosan ylittävin osin. Vähävaraisella asianomistajalla on mahdollisuus saada oikeusapua myös oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen. Selvitämme puolestasi oikeutesi oikeusturvaan ja oikeusapuun.
Ethän epäröi kääntyä puoleemme.

Yritysasiakkaat