AJANKOHTAISTA

Maanantaina 17.2.2020

Lahjoitimme muuton yhteydessä toimistomme vanhat lakikirjat käsityötaiteilija Arja Aallolle. Design Arja Aalto loihtii vanhoista lakikirjoista upeita käsilaukkuja. Linkki verkkokauppaan tässä !

 

 

Perjantai 7.2.2020

Emmi Henriksson on saanut valmiiksi LL.B.-tutkinnon. Onnea superisti Emmille!

Bachelor of Laws (LL.B.) on oikeustieteen perustutkinto, jonka Emmi on suorittanut Ruotsissa. Tutkinto vastaa käytännössä Suomessa olevaa oikeusnotaarin tutkintoa, eli alempaa korkeakoulututkintoa (180 op).

 

Torstai 6.2.2020

Suomen Asianajajaliiton Satakunnan paikallisosasto on valinnut tänään vuosikokouksessaan osaston hallitukseen asianajaja, varatuomari Sini Liljeqvistin.

 

Maanantai 3.2.2020

Meillä on nykyään Messengerillä toimiva chat! Chat ilmestyy ruudun oikeaan alareunaan. Eli matalalla kynnyksellä voitte chattailla meidän kanssa. Pinja tai Emmi sieltä vastailee.

 

Sunnuntai 19.1.2020

Porissa Gallen-Kallelankadulla vanha asianajotoimisto on nyt tyhjä, siivottu ja ovi suljettu viimeisen kerran.

Jatkossa toimimme siis osoitteessa Antinkatu 13 B 53. B-rappuun pääsee Mäkilän leipomon vasemmalta puolelta soittamalla summeriamme ja hissillä kuudenteen kerrokseen. Näemme siellä!

 

Keskiviikko 1.1.2020

Varatuomari Sini Liljeqvist on nykyään ammattinimikkeeltään asianajaja.

Asianajajan ammattinimeä saa käyttää vain Suomen Asianajajaliiton jäseneksi hyväksytty kokenut lakimies, joka on suorittanut tuomarin virkaan oikeuttavan oikeustieteellisen tutkinnon ja asianajajatutkinnon, ja jolla on riittävä taito ja käytännön kokemus. Edellytyksenä on myös tunnettu rehellisyys, sopivuus asianajajan toimeen sekä ammatillinen itsenäisyys.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tiistai 31.12.2019

Kävi Länsimetrot, Olkiluodot jne. Eli aikataulut niin sanotusti pettivät Porissa Antinkadun remontin suhteen ja ollaan vielä tammikuun puoleenväliin asti Gallen-Kallelankadulla.

 

Perjantai 20.12.2019

Oikeudellinen assistentti Pinja lomailee 21.12.2019 - 6.1.2020. Kaikki lakimiehet myös yrittävät lomailla samana aikana. Oikeudellinen assistentti Emmi puolestaan päivystää puhelimia, joten meidät tavoittaa loma-aikanakin toimiston numerosta: 044-985 8192 tai sähköpostilla toimisto@liljeqvist.fi.

Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä oikein rauhallista ja onnellista joulun aikaa!

 

Tiistai 17.12.2019

Asianajotoimistomme oli mukana Vastuullisen lahjoittamisen marraskuu- kampanjassa ja laati sen aikana viisi ilmaista testamenttia. Moni halusi lahjoittaa eläimille ja olimme oikein iloisia, että saimme olla mukana tekemässä hyvää. Vaikka kampanja onkin päättynyt, jokainen voisi silti pohtia, että haluaisiko lahjoittaa testamentissaan edes pienen siivun hyväntekeväisyyteen. Toisista pieneltä tuntuvat teot ovat toisille isoja ja merkityksellisiä asiota. Alla linkki Suomen Asianajajaliiton sivuille tiedotteeseen:

Kampanja innosti kansalaisia teettämään testamentteja – Asianajajat laativat yli 160 testamenttia hyväntekeväisyyteen

 

Maanantai 16.12.2019

Ensimmäinen tiedotusluontoinen asia on siis uudet osoitteemme. Tampereella olemme jo muuttaneet Suvantokadulle (1 D 56). Porissa puolestaan uusissa toimitiloissa osoitteessa Antinkatu 13 B 53 (torin laidalla Mäkilän leipomon yläkerrassa, kuudes kerros) remonttia on tehty jo reilun kuukauden päivät ja loppusuora alkaa pikkuhiljaa häämöttää. Tavoitteena on, että pääsemme aloittamaan vuoden 2020 uusissa tiloissa. Toistaiseksi kuitenkin asiakastapaamiset ovat vielä tutussa ja vanhassa osoitteessa Gallen-Kallelankadulla 5 A 30.

 

Maanantai 16.12.2019

Ajankohtaista- palkki on saatu auki! Eli täällä tiedotamme ajankohtaisista asioista (lomista, aukioloista, muutoksista jne.) ja kirjoittelemme mahdollisesti kaikkea muutakin. Saas nähä!